Tapas menu
• Hvidløgsstegte champignon med tigerrejer
• Tortillapandekage med varmrøget laksemousse
• Serrano skinke med grillede marinerede artiskokker
• Chorizo med padronpeber
• Gravad okseinderlår med bagt rødløg og basilikum
• Albondigas – spanske kødboller i lækker tomatsauce
• Små lune krydrede kyllingespyd
• Kartoffeltortilla med aioli og bagt tomat
• Spansk ost med sylt
• Bagte saltmandler og oliven
• 3 slags tapenade
• Hjemmebagt koldhævet brød
Pr. kuvert kr. 275,-
Alt til buffet kommer på porcelænsfade lige til at sætte på bordet. De varme retter skal tages op af varmekassen og skæres. Pris ved minimum 20 kuverter. Ved færre kuverter – ring for pris.
Tilvalg
• Gazpacho – spansk kold tomatsuppe med forårsløg og sprøde croutons – 35 kr. pr. kuvert
• Kartoffelsuppe med purløg og ristet chorizo – 35 kr. pr. kuvert
• Dadler med baconsvøb – 25 kr. pr. kuvert
• Flan – spansk cremebudding med karamelsauce – 35 kr. pr. kuvert
• Spansk mandelkage med appelsincreme – 35 kr. pr. kuvert
• Mandeltærte med vaniljecreme og bær – 35 kr. pr. kuvert