Tapas menu

• Hvidløgsstegte champignon med tigerrejer
• Tortillapandekage med varmrøget laksemousse
• Serrano skinke med grillede marinerede artiskokker
• Chorizo med padronpeber
• Gravad okseinderlår med bagt rødløg og basilikum
• Albondigas – spanske kødboller i lækker tomatsauce
• Små lune krydrede kyllingespyd
• Kartoffeltortilla med aioli og bagt tomat
• Spansk ost med sylt
• Bagte saltmandler og oliven
• 3 slags tapenade
• Hjemmebagt koldhævet brød

Pr. kuvert kr. 275,-

Alt til buffet kommer på porcelænsfade lige til at sætte på bordet. De varme retter skal tages op af varmekassen og skæres. Pris ved minimum 20 kuverter. Ved færre kuverter – ring for pris.

Tilvalg

• Gazpacho – spansk kold tomatsuppe med forårsløg og sprøde croutons – 35 kr. pr. kuvert
• Kartoffelsuppe med purløg og ristet chorizo – 35 kr. pr. kuvert
• Dadler med baconsvøb – 25 kr. pr. kuvert
• Flan – spansk cremebudding med karamelsauce – 35 kr. pr. kuvert
• Spansk mandelkage med appelsincreme – 35 kr. pr. kuvert
• Mandeltærte med vaniljecreme og bær – 35 kr. pr. kuvert

Italiensk buffet

• Hvidløgsrejer med urter
• Sukkersaltet laks med urter og citruscreme
• Vitello tonnato (kalv med tunsauce) med kapers
• Lynstegt carpaccio af slagterens lækre oksekød med parmesantype, semitørrede tomater og olivenolie
• Saltimbocca i sauce med salvie og sprød lufttørret skinke
• Rosmarinkartofler
• Friteret aubergine med citronskal og oregano
• Pastasalat
• Tomatsalat med mozarella
• 2 slags italiensk ost
• Brød og tapenade

Pr. kuvert kr. 250,-

Alt til buffet kommer på porcelænsfade lige til at sætte på bordet. De varme retter skal tages op af varmekassen og skæres. Pris ved minimum 20 kuverter. Ved færre kuverter – ring for pris.

Tilvalg (leveres i samme antal kuverter som menuen):

• Lasagne med bechamelsauce – 45 kr. pr. kuvert
• Panna cotta med coulis af syrlige bær – 35 kr. pr. kuvert
• Tiramisu – 35 kr. pr. kuvert

Sæsonmenu Vinter

Forret
• Sukkersaltet laks med rødbede, rygeostcreme og urter
• Hjemmebagt koldhævet brød med dip

Hovedret
• Braiseret oksesteg
• Rødvinssauce
• Bagte rodfrugter med hvidløg og timian
• Hvedekernesalat med abrikos og grønt
• Edamamebønner med mizunasalat og frisk sesamdressing

Dessert
Chokoladekage med nødder og saltet karamelsauce

Pr. kuvert kr. 235,-

Alt til buffet kommer på porcelænsfade lige til at sætte på bordet. De varme retter skal tages op af varmekassen og skæres. Pris ved minimum 15 kuverter. Ved færre kuverter – ring for pris.

Tilvalg (leveres i samme antal kuverter som menuen):

Snacks

Oliven og bagte nødder med salt og krydderurter 25 kr. pr. kuvert (vegetar)

Forret
• Tunmousse eller laksemousse med citrusperler og dild 35 kr. pr. kuvert
• 3 slags charcuteri med salsa romesco 45 kr. pr. kuvert

Hovedret
• Barbecue- eller pestomarineret kyllingebryst 35 kr. pr. kuvert
• Unghanebryst med urter og honning 40 kr. pr. kuvert
• Langtidsstegt okse- eller kalvefilet 45 kr. pr. kuvert
• Lammeculotte med middelhavsurter 45 kr. pr. kuvert
• Krydret svinekamfilet 35 kr. pr. kuvert
• Mild pebersauce 15 kr. pr. kuvert
• Kold bearnaisecreme 15 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Flødekartofler 20 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Små ristede kartofler med krydderurter 15 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Hjemmebagt koldhævet brød 30 kr. pr. brød (vegetar)
• Pesto / tomattapenade / oliventapenade / artiskokcreme – 15 kr. pr. bæger (vegetar)
• Broccolisalat i cremet dressing med tranebær og kerner 20 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Tomatsalat med mozzarella og pesto 20 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Sød salat med fløde/citrus dressing 20 kr. pr. kuvert (vegetar)

Dessert
• Oste fra ind- og udland med hjemmelavet sylt og brød 40 kr. pr. kuvert
• Frisk chokoladekage med frugt og appelsincreme 35 kr. pr. kuvert
• Citronmousse 35 kr. pr. kuvert
• Chokolademousse 35 kr. pr. kuvert
• Gammeldags æblekage med rasp og flødeskum 35 kr. pr. kuvert

Sæsonmenu forår

Forret
• Rimmet laks med æble og peberrod
• Hjemmebagt koldhævet brød med dip

Hovedret
• Kalveculotte med middelhavsurter
• Tzatziki
• Provencekartofler
• Pastasalat med bagt løg, grillet peber og semitørret tomat
• Græsk salat med oliven og feta

Dessert
• Rabarbertiramisu serveret i glas med creme og havreknas

Pr. kuvert kr. 235,-

Alt til buffet kommer på porcelænsfade lige til at sætte på bordet. De varme retter skal tages op af varmekassen og skæres. Pris ved minimum 15 kuverter. Ved færre kuverter – ring for pris.

Tilvalg (leveres i samme antal kuverter som menuen):

Snacks

Oliven og bagte nødder med salt og krydderurter 25 kr. pr. kuvert (vegetar)

Forret
• Tunmousse eller laksemousse med citrusperler og dild 35 kr. pr. kuvert
• 3 slags charcuteri med salsa romesco 45 kr. pr. kuvert

Hovedret
• Barbecue- eller pestomarineret kyllingebryst 35 kr. pr. kuvert
• Unghanebryst med urter og honning 40 kr. pr. kuvert
• Langtidsstegt okse- eller kalvefilet 45 kr. pr. kuvert
• Lammeculotte med middelhavsurter 45 kr. pr. kuvert
• Krydret svinekamfilet 35 kr. pr. kuvert
• Mild pebersauce 15 kr. pr. kuvert
• Kold bearnaisecreme 15 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Flødekartofler 20 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Små ristede kartofler med krydderurter 15 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Hjemmebagt koldhævet brød 30 kr. pr. brød (vegetar)
• Pesto / tomattapenade / oliventapenade / artiskokcreme – 15 kr. pr. bæger (vegetar)
• Broccolisalat i cremet dressing med tranebær og kerner 20 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Tomatsalat med mozzarella og pesto 20 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Sød salat med fløde/citrus dressing 20 kr. pr. kuvert (vegetar)

Dessert
• Oste fra ind- og udland med hjemmelavet sylt og brød 40 kr. pr. kuvert
• Frisk chokoladekage med frugt og appelsincreme 35 kr. pr. kuvert
• Citronmousse 35 kr. pr. kuvert
• Chokolademousse 35 kr. pr. kuvert
• Gammeldags æblekage med rasp og flødeskum 35 kr. pr. kuvert

Brunch

• Røræg
• Brunchpølser
• Bacon
• Yoghurt med müsli og bær/frugt
• 3 slags charcuteri
• Koldrøget laks med urtecreme
• 3 oste fra ind- og udland
• Hjemmelavet marmelade
• Lækker salat
• Croissanter
• Hjemmebagt brød og økologisk smør

Pris pr. kuvert 175,-

Alt til buffet kommer på porcelænsfade lige til at sætte på bordet. De varme retter skal tages op af varmekassen og skæres. Pris ved minimum 20 kuverter. Ved færre kuverter – ring for pris.

Tilvalg
(leveres i samme antal kuverter som menuen):
• Spicy baked beans i tomat med løg og peberfrugter (lun) – 15 kr. pr. kuvert
• Tunmousse – 15 kr. pr. kuvert
• Minifrikadeller – 15 kr. pr. kuvert
• Kyllingespyd – 20 kr. pr. kuvert
• Snackgrønt – gulerødder, agurkestave, cherrytomater – 10 kr. pr. kuvert
• Skåret frugt – 15 kr. pr. kuvert
• Brunchpandekager med sirup – 20 kr. pr. kuvert
• Små kanelsnegle eller thebirkes – 10 kr. pr. kuvert
• Friskpresset juice kan bestilles.

Sæsonmenu Sommer

Forret
• Røget tun med grøn creme, semitørrede tomater og urter
• Hjemmebagt koldhævet brød med dip

Hovedret
Rosastegt kalvesteg
• Salviesauce
• Små ristede kartofler med krydderurter
• Frisk salat med spidskål, danske æbler og granatæbledressing
• Vandmelonsalat med spinat, blød ost og kerner

Dessert
• Mandelkage med citroncreme og bær

Pr. kuvert kr. 235,-

Alt til buffet kommer på porcelænsfade lige til at sætte på bordet. De varme retter skal tages op af varmekassen og skæres. Pris ved minimum 15 kuverter. Ved færre kuverter – ring for pris.

Tilvalg (leveres i samme antal kuverter som menuen):

Snacks

Oliven og bagte nødder med salt og krydderurter 25 kr. pr. kuvert (vegetar)

Forret
• Tunmousse eller laksemousse med citrusperler og dild 35 kr. pr. kuvert
• 3 slags charcuteri med salsa romesco 45 kr. pr. kuvert

Hovedret
• Barbecue- eller pestomarineret kyllingebryst 35 kr. pr. kuvert
• Unghanebryst med urter og honning 40 kr. pr. kuvert
• Langtidsstegt okse- eller kalvefilet 45 kr. pr. kuvert
• Lammeculotte med middelhavsurter 45 kr. pr. kuvert
• Krydret svinekamfilet 35 kr. pr. kuvert
• Mild pebersauce 15 kr. pr. kuvert
• Kold bearnaisecreme 15 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Flødekartofler 20 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Små ristede kartofler med krydderurter 15 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Hjemmebagt koldhævet brød 30 kr. pr. brød (vegetar)
• Pesto / tomattapenade / oliventapenade / artiskokcreme – 15 kr. pr. bæger (vegetar)
• Broccolisalat i cremet dressing med tranebær og kerner 20 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Tomatsalat med mozzarella og pesto 20 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Sød salat med fløde/citrus dressing 20 kr. pr. kuvert (vegetar)

Dessert
• Oste fra ind- og udland med hjemmelavet sylt og brød 40 kr. pr. kuvert
• Frisk chokoladekage med frugt og appelsincreme 35 kr. pr. kuvert
• Citronmousse 35 kr. pr. kuvert
• Chokolademousse 35 kr. pr. kuvert
• Gammeldags æblekage med rasp og flødeskum 35 kr. pr. kuvert

Sæsonmenu efterår

Forret
• Bagt laks med urtecreme og løgspirer
• Hjemmebagt koldhævet brød med dip

Hovedret
• Slagterens højrebsfilet stegt med timian
• Svampesauce
• Knuste kartofler med smør, hvidløg og persille
• Fyldig salat af bagt rødbede med ristede nødder og spinat
• Blomkålssalat med cherrytomater, bacon, peanuts og olie/eddikedressing

Dessert•
Trifli af sæsonens frugt

Pr. kuvert kr. 235,-

Alt til buffet kommer på porcelænsfade lige til at sætte på bordet. De varme retter skal tages op af varmekassen og skæres. Pris ved minimum 15 kuverter. Ved færre kuverter – ring for pris.

Tilvalg (leveres i samme antal kuverter som menuen):

Snacks

Oliven og bagte nødder med salt og krydderurter 25 kr. pr. kuvert (vegetar)

Forret
• Tunmousse eller laksemousse med citrusperler og dild 35 kr. pr. kuvert
• 3 slags charcuteri med salsa romesco 45 kr. pr. kuvert

Hovedret
• Barbecue- eller pestomarineret kyllingebryst 35 kr. pr. kuvert
• Unghanebryst med urter og honning 40 kr. pr. kuvert
• Langtidsstegt okse- eller kalvefilet 45 kr. pr. kuvert
• Lammeculotte med middelhavsurter 45 kr. pr. kuvert
• Krydret svinekamfilet 35 kr. pr. kuvert
• Mild pebersauce 15 kr. pr. kuvert
• Kold bearnaisecreme 15 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Flødekartofler 20 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Små ristede kartofler med krydderurter 15 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Hjemmebagt koldhævet brød 30 kr. pr. brød (vegetar)
• Pesto / tomattapenade / oliventapenade / artiskokcreme – 15 kr. pr. bæger (vegetar)
• Broccolisalat i cremet dressing med tranebær og kerner 20 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Tomatsalat med mozzarella og pesto 20 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Sød salat med fløde/citrus dressing 20 kr. pr. kuvert (vegetar)

Dessert
• Oste fra ind- og udland med hjemmelavet sylt og brød 40 kr. pr. kuvert
• Frisk chokoladekage med frugt og appelsincreme 35 kr. pr. kuvert
• Citronmousse 35 kr. pr. kuvert
• Chokolademousse 35 kr. pr. kuvert
• Gammeldags æblekage med rasp og flødeskum 35 kr. pr. kuvert

Festmenu

Forret (anrettet på fade)

Fisketrilogi: Laksemousse med rogn og løgspirer / lynstegt tun med ananassalsa / rørt torsk med kapers og dild

Hjemmebagt koldhævet brød og tapenade

eller

Charcuterieanretning: Salami fra middelhavet med oliven, gravad okseinderlår og serranoskinke med melonsalat
• Hjemmebagt koldhævet brød og tapenade

Hovedret
• Langtidsstegt oksefilet med rosmarin
• Pestomarineret kyllingebryst i serranosvøb
• Mild pebersauce
• Ristede kartofler med urter
• Pastasalat vendt med ruccola, ristede mandler og flere slags grønt
• Salat a la cæsar med edamamebønner, parmesanflager og sprøde croutoner
• Frisk spinat med langtidsbagt tomat, syltede rødløg og ristede kerner

Dessert
• Luksus chokoladekage med bær og skum

eller

• Mandelbund med chokolade, vaniljecreme og jordbær

Pr. kuvert kr. 295,-

Alt til buffet kommer på porcelænsfade lige til at sætte på bordet. De varme retter skal tages op af varmekassen og skæres. Pris ved minimum 15 kuverter. Ved færre kuverter – ring for pris.

Tilvalg (leveres i samme antal kuverter som menuen):

Snacks
Oliven og bagte nødder med salt og krydderurter 25 kr. pr. kuvert (vegetar)

Forret
• Tunmousse eller laksemousse med citrusperler og dild 35 kr. pr. kuvert
• 3 slags charcuteri med salsa romesco 45 kr. pr. kuvert

Hovedret
• Barbecue- eller pestomarineret kyllingebryst 35 kr. pr. kuvert
• Unghanebryst med urter og honning 40 kr. pr. kuvert
• Langtidsstegt okse- eller kalvefilet 45 kr. pr. kuvert
• Lammeculotte med middelhavsurter 45 kr. pr. kuvert
• Krydret svinekamfilet 35 kr. pr. kuvert
• Mild pebersauce 15 kr. pr. kuvert
• Kold bearnaisecreme 15 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Flødekartofler 20 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Små ristede kartofler med krydderurter 15 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Hjemmebagt koldhævet brød 30 kr. pr. brød (vegetar)
• Pesto / tomattapenade / oliventapenade / artiskokcreme – 15 kr. pr. bæger (vegetar)
• Broccolisalat i cremet dressing med tranebær og kerner 20 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Tomatsalat med mozzarella og pesto 20 kr. pr. kuvert (vegetar)
• Sød salat med fløde/citrus dressing 20 kr. pr. kuvert (vegetar)

Dessert
• Oste fra ind- og udland med hjemmelavet sylt og brød 40 kr. pr. kuvert
• Frisk chokoladekage med frugt og appelsincreme 35 kr. pr. kuvert
• Citronmousse 35 kr. pr. kuvert
• Chokolademousse 35 kr. pr. kuvert
• Gammeldags æblekage med rasp og flødeskum 35 kr. pr. kuvert

Vegetar

Forret
• Salat med rødbede, citron, avocado og feta
• Hjemmebagt koldhævet brød med dip

Hovedret
• Portobellosvamp med hvidløg og urter
• Pesto
• Ratatouille
• Kartofler / rodfrugter / salater følger øvrige bestilte menuer

Dessert
• Dessert følger øvrige bestilte menuer

Pr. kuvert kr. 235,-

Alt til buffet kommer på porcelænsfade lige til at sætte på bordet. De varme retter skal tages op af varmekassen og skæres. Pris ved minimum 20 kuverter. Ved færre kuverter – ring for pris.

Natmad

• Pålægsfad – leverpostej med agurk, rullepølse og spegepølse med sky og løg 50 kr. pr. kuvert

• Aspargessuppe (skal varmes) 50 kr. pr. kuvert

• Frikadeller med kold kartoffelsalat 50 kr. pr. kuvert

• Pølser, pølsebrød, ketchup, sennep og ristede løg (skal varmes) 50 kr. pr. kuvert